LEMAN og Tankeeraq indgår strategisk samarbejde i Grønland

4. januar

Pr. 1. januar 2021 indgår LEMAN og Tankeeraq ApS, der har til huse i Ilulissat, et strategisk samarbejde, der betyder, at parterne nu kan tilbyde et stærkt fælles setup, hvor man kan servicere hele fastlandet og størstedelen af bygderne endnu mere effektivt. Hos LEMAN har man gennem et stykke tid jagtet en ny partner, efter man selv åbnede eget kontor i Nuuk sidste år.

”Tankeeraq har solid erfaring og har gennem mange år drevet vognmandsvirksomhed i Grønland, så de ved, hvad det drejer sig om, og er med deres unikke lokalkendskab og store know-how en nøglespiller i den grønlandske transportsektor,” siger Kenneth Werther, Group COO Air & Sea hos LEMAN og tilføjer:

”Ilulissat er i en rivende udvikling, og især turismen har været med til at accelerere væksten i området. Vi er glade for endelig at kunne løfte sløret for dette nye partnerskab, der gør, at vi nu er repræsenteret i både Nuuk og Ilulissat.”

Hos Tankeeraq ApS glæder man sig også til samarbejdet og ser frem til, at man får et mere internationalt islæt.

”Vi har gennem et stykke tid været på udkig efter en stærk partner, og det synes jeg, vi har fundet i form af LEMAN, der er en markant spiller på det globale transport- og logistikmarked. Det giver os nogle muligheder, vi ikke havde før, og jeg er ikke i tvivl om, at samarbejdet vil skabe rammerne for vækst for begge parter,” siger Tommy O. Bagger, CEO hos Tankeeraq ApS

Ambitionerne for samarbejdet er at give kunderne en personlig og professionel oplevelse gennem en løsningsorienteret tilgang med en høj grad af service og fleksible, skræddersyede produkter. 

Kontakt din personlige LEMAN-specialist, hvis du ønsker at høre mere om samarbejdet eller vores services i Grønland.